Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt.

Samen

Afslanken? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom doe je dat bij Kyalin niet alleen. Onder begeleiding van een coach doorloop je de verschillende stappen binnen het afslankprogramma. Je coach zal je op regelmatige tijdstippen begeleiden, evalueren en motiveren. Samen nemen we je eetgewoonten onder de loep en sturen we die bij om je zo op weg te helpen naar een gezonde levensstijl.

Slimmer

Kyalin is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, maar arm aan koolhydraten en vetten. Dat zorgt voor de afbraak van vetreserves, met behoud van je spiermassa! Kyalin staat garant voor een gevarieerd gamma van kwalitatieve eiwitrijke en koolhydraatarme producten.

Afslanken

Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves. Het gevolg? Je verliest gewicht zonder je lichaam uit te putten of aan te tasten.

Ons gezamenlijk doel

  1. Efficiënte aanpak van gewichtsverlies.
  2. Snelle vetverbranding, zonder verlies van spiermassa.
  3. Aanreiken van nieuwe voedingsgewoonten.
  4. Aanzet tot een nieuwe levensstijl.
Zo ben je zeker dat je gewicht verliest,
én dat het er straks niet terug bij komt.


Onze basisregelsHet stappenplan

Met Kyalin in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Want een succesvol dieet begint met een goede begeleiding. We gaan dan ook een doordacht stappenplan voorstellen op jouw toekomstige maat. Alle stappen moeten achtereenvolgens doorlopen worden tot het einde.

1. Afslankfase:

In de eerste fase ga je het meeste gewicht verliezen. Je volgt een strikt dieet op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit, ...) zijn niet toegelaten. Maar geen nood, samen geraken we er doorheen!

2. Reïntroductiefase:

Bepaalde voedingsmiddelen worden opnieuw in het eetschema geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen.

3. Stabilisatiefase:

In deze derde fase worden de eiwitsupplementen helemaal vervangen door gezonde voedingsmiddelen en wordt een zetmeelportie weer toegelaten. Dit eetschema zal de basis vormen van jouw nieuwe, gezonde voeding.

4. Gezonde voeding:

Dit is het einddoel van ons dieet! Het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Vanaf nu is het geen dieet, maar een levensstijl. Alles mag, maar met mate.

In de praktijk

Het doorlopen van de juiste stappen in de correcte volgorde is essentieel voor het succes van het Kyalin dieet. Begeleiding is absoluut noodzakelijk tijdens het proces om een blijvend en verantwoord gewichtsverlies te kunnen garanderen. Het Kyalin dieet dient ook strikt te worden opgevolgd, ondersteund door voedingssupplementen, om tekorten te vermijden. En daarvoor hebt je nu een persoonlijke coach.

Opgelet: in sommige gevallen wordt een eiwitdieet afgeraden!

Absolute contra-indicaties:


Relatieve contra-indicaties:


Als je allergieën of intoleranties hebt aan bijvoorbeeld melk, lactose, gluten, ei of tarwe, meld dat dan zeker aan je coach! Zo kan je dieet aangepast worden.

Zo beginnen we eraan

Voor we er aan beginnen, doen we een grondig intakegesprek. Niet alleen leer je zo je Kyalin coach kennen, je coach leert jou ook kennen: je eetgewoonte, je levensstijl, je verwachtingen... In de meeste Kyalin centra wordt zelfs je lichaamssamenstelling geanalyseerd met een professionele weegschaal.

Op basis van dit gesprek zal je coach jouw persoonlijke programma en stappenplan opstellen. En de daarbij behorende doelstellingen natuurlijk...


Jouw Kyalin coach:

Dobbels Martine
Nonnenstraat 12
8800 Roeselare
0477 / 55 60 47